Wie is Bredero-IT?      


Kiest u voor Bredero-IT? dan kiest u voor betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht, snelle en altijd vakkundige service.


Bredero-IT is onderdeel van de Bredero Groep en kan hierdoor een totaal pakket aan diensten leveren als het gaat om ICT oplossingen.

Van Domeinnamen tot Hosted-Exchange.
Van Computer Reparatie tot Server Configuratie en nog vele andere diensten.

Bredero-IT heeft jarenlange ervaring op het gebied van ICT. U kunt daarom altijd rekenen op deskundige medewerkers met jarenlange ervaring van geavanceerde applicaties en de nieuwste apparatuur.


Wij garanderen altijd hoogwaardige, betrouwbare ICT diensten waar u als particulier & bedrijf.

Tevens zijn alle diensten dusdanig ontwikkeld, zodat er geen technische kennis van de klant is vereist en wij letterlijk vrijwel alle installaties/configuraties voor u uit handen kunnen nemen.


Onze diensten zijn ontwikkeld voor: particulieren & bedrijven.

 

Waarom Bredero-IT?      

De 6 belangrijkste redenen om voor Bredero-IT te kiezen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

 

Goede bereikbaarheid

• Wij zijn goed telefonisch als per e-mail bereikbaar. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.
Bredero-IT maakt gebruik van de meest geavanceerde servers die tevens zijn ondergebracht in een van de veiligste datacenters van Nederland. Zo garanderen wij u dat o.a. u altijd de beschikking heeft over uw e-mail.

Betrouwbaar

Bredero-IT maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken (o.a. HP, DELL, IBM, CISCO, ZyXEL, Microsoft). Dit heeft tot gevolg dat er minder uitval is en uw website en e-mail optimaal bereikbaar zijn.
Alle partners met wie wij samenwerken staan te boek als zeer betrouwbaar, zoals: SIDN, EURid, Leaseweb, Netbase, Mihosnet, KPN, AMS-IX, IS, TRUE
De meeste hardware hebben wij dubbel uitgevoerd, dubbele internetverbinding, dubbele harde schijven, dubbele voedingen en meer. Valt er dus 1 internetverbinding weg? dan merkt u hier niks van, uw diensten blijven op hoge snelheid bereikbaar via de 2e verbinding.


Ervaring

In de jaren (sinds 2005) dat Bredero-IT bestaat, hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosted diensten, webdesign en automatiserings-oplossingen.
Onze ervaren medewerkers weten waar ze over praten. Ze lossen problemen (indien aanwezig) snel en vakkundig op en daar stopt het niet mee. Wij vinden aftersales & klanttevredenheid zeer belangrijk en geven daarom op bijvoorbeeld een reparatie op locatie, altijd 1 week garantie.

Uitgebreid assortiment

Alles wat u van een volwaardige Internet Service Provider (ISP) mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, hosted diensten en automatiserings-oplossingen zoals Computer Reparatie, Computer Les en Computer Onderhoud.
Ons aanbod in pakketten is geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Eenvoudig te bestellen

U kunt online, binnen enkele stappen uw gewenste product of dienst bestellen.
U hoeft niet vooraf te betalen wat veel snelheidswinst oplevert bij o.a. uw domein registratie.