Netwerk & Systeembeheer

Een particulier wil graag een goed werkend netwerk in huis, zodat bijvoorbeeld overal een goed Wi-Fi bereik is en zorgeloos gebruik kan worden gemaakt van het internet. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.

Voor een bedrijf is het veelal van belang dat er vertrouwd kan worden op het netwerk en de apparatuur waarmee gewerkt wordt.

Een combinatie van goed systeem & netwerkbeheer kan hierbij helpen om de kans op storingen tot een minimum te beperken, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Bredero-IT kan u hierbij een helpende hand bieden, of het nu gaat om alleen systeembeheer, netwerkbeheer, extra handjes op locatie, hulp op afstand of een combinatie hiervan? wij hebben de mogelijkheden in huis om u verder te helpen, op momenten dat er geen problemen zijn en op momenten dat er wel dringende hulp noodzakelijk is.


Ons streven is om ervoor te zorgen dat zaken die op dit moment goed werken, in de toekomst goed blijven werken!


Een combinatie van goed beheer zorgt ervoor dat storingen tot een minimum beperkt worden.

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij geen standaard pakketten maar pakketten op maat tegen scherpe tarieven. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en zullen uw situatie bekijken zodat wellicht ook u binnenkort van onze betrouwbare dienstverlening gebruik gaat maken.

Neem contact met ons op en zie wat Bredero-IT voor uw organisatie kan betekenen.