Advies

Computer Advies – altijd een technisch consultant die met u meedenkt in leuke en minder leuke gevallen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor wie is Computer Advies?

1. U bent op zoek naar een nieuwe computer, laptop etc. en weet niet welke u moet kiezen.
2. U denkt er met uw vraagstuk of een andere partij zelf niet uit te kunnen komen en wenst betrouwbaar & begrijpbaar advies.
3. U wilt een onafhankelijke adviseur die eventueel met u meegaat naar een specifieke winkel en u vervolgens vakkundig helpt.
4. U wilt (indien gewenst) de touwtjes uit handen geven en verder kunnen gaan met uw dagelijkse bezigheden (alles is onder controle).
5. U heeft baat bij een onafhankelijke adviseur bij het nemen van bepaalde beslissingen.
6. U heeft een probleem met uw apparatuur en komt er met de winkelier niet uit en wil een second opinion en advies
7. Voor iedereen helder en begrijpbaar advies, zodat wij u helpen de in onze ogen beste keuze te maken voor uw specifieke situatie, tegen lage kosten! dat is het doel van onze advies dienst. Ontzorgen.


Waarom Computer Advies van Bredero-IT?

1. Sinds 2005 ruime ervaring op het gebied van particuliere/zakelijke ICT, aanschaf, garantiekwesties en meer.
2. Gespecialiseerd in betrouwbaar advies, ook uitermate geschikt voor senioren.
3. Wij zijn er voor u en komen op voor uw belangen (zowel bij de aanschaf van een product, als het bijstaan als u een probleem heeft).
4. Er wordt altijd vanuit uw oogpunt (kwaliteit/uw budget) gekeken en niet vanuit het oogpunt van de desbetreffende verkoper (zoveel mogelijk marge).
5. Ieder advies zal met de hoogst mogelijke zorg en snelheid behandeld worden.
6. Wij begrijpen de technische kant en kunnen dit, in begrijpbare taal aan u overbrengen (geen lastige termen, gewoon de informatie die u wenst en begrijpt!).
7. Er wordt gewerkt tegen het lage tarief van: €60,- per uur of een vooraf afgesproken vast tarief.
8. Op verzoek wordt er ook buiten kantooruren advies gegeven. (vraag naar ons aangepaste tarief)

Onze Computer Advies dienst is door onze klanten voor dit jaar beloond met een gemiddeld cijfer van een: 9,7

Voor de antwoorden op veel gestelde vragen m.b.t. onze Computer Advies dienst, klik hier.


Bredero-IT levert zelf ook apparatuur!

Wij leveren zelf ook apparatuur, als wij de apparatuur kunnen en mogen leveren en u geeft ons hiervoor toestemming? dan is het advies vanzelfsprekend kosteloos.

Wellicht handig om te weten: koopt u via ons een machine en schaft u hier ook on-site service garantie vanuit de fabrikant (Alleen Terra producten) bij aan? dan komen wij op locatie om het defect te verhelpen, zodat u snel weer verder kunt.

Bij elke nieuwe machine die u via ons koopt ontvangt u 3 maanden Bredero-IT Update Service (stopt automatisch) cadeau.

Wilt u graag dat wij met u meegaan naar een specifieke winkel of hiermee contact opnemen, voor bijvoorbeeld de aanschaf van bepaalde elektronica? dan kan dit natuurlijk altijd. (vooraf zullen wij ons wel alvast oriënteren, zodat wij exact weten wat er op dat moment gaande is in de markt en hierop kunnen inspelen tijdens het daadwerkelijke contact.)

Indien u ons verzoekt mee te gaan naar een winkel of u wilt advies op locatie buiten Hengelo? dan berekenen wij bovenop onze Advieskosten €0,50 per gereden kilometer + €22,50 per uur aan reistijd, met een minimum van een half uur. (wij hanteren geen minimum aantal gereden kilometers, deze tarieven zijn excl. BTW)