Over Ons

Wie is Bredero-IT?

Op 22 mei 2005 is Adriaan Bredero naast school (ICT Netwerk/Systeembeheer) en enkele bijbaantjes in de ICT, begonnen met het rechtstreeks aanbieden van ICT diensten aan particulieren & bedrijven.

Met de ambitie om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren, tegen betaalbare prijzen en niet onbelangrijk in voor u begrijpbare taal.

Inmiddels zijn we vele jaren verder, is het klantenbestand flink gegroeid en hebben wij relaties opgebouwd met betrouwbare multinationals.

Het doel is om u te ontzorgen, of u nu een particulier of een bedrijf bent, u bent van harte welkom!

Bredero-IT is onderdeel van de Bredero Groep en kan hierdoor een totaal pakket aan diensten leveren als het gaat om ICT oplossingen.

Van Domeinnamen tot Microsoft 365.
Van Computer Les tot het leveren van een nieuwe computer (volledig naar wens ingericht)
Van Computer Reparatie tot Webhosting en nog vele andere diensten.


Waarom Bredero-IT?

De 6 belangrijkste redenen om voor Bredero-IT te kiezen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

Goede bereikbaarheid

• Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar: telefonisch, per e-mail & middels WhatsApp. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen? Wij staan altijd voor u klaar.
• Bredero-IT maakt gebruik van geavanceerde servers die zijn ondergebracht in een van de veiligste datacenters van Nederland. Zo garanderen wij u dat u o.a. altijd de beschikking heeft over bijvoorbeeld uw online back-up.

Betrouwbaar

• Bredero-IT maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken (o.a. Terra, HP, DELL, IBM, CISCO, ZyXEL, Ubiquiti, TP-Link, Microsoft). Dit heeft tot gevolg dat er minder uitval is en uw website en e-mail optimaal bereikbaar zijn.
• Alle partners met wie wij samenwerken staan te boek als zeer betrouwbaar, zoals: SIDN, EURid, Leaseweb, Contabo, Mihosnet, KPN, Key-Systems, Comodo, Teamviewer, ESET, Microsoft en vele anderen,
• Onze partners hebben tientallen tot honderden technische medewerkers in dienst, waardoor er bij calamiteiten 24/7 wordt ingegrepen
• De meeste hardware hebben wij dubbel uitgevoerd, dubbele internetverbinding, dubbele harde schijven, dubbele voedingen en meer. Valt er dus 1 internetverbinding weg? dan merkt u hier niks van, uw diensten blijven op hoge snelheid bereikbaar via de 2e verbinding.

Ervaring

• In de jaren (sinds 2005) dat Bredero-IT bestaat, hebben is er veel ervaring opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosted diensten, webdesign en automatiserings-oplossingen.
• Wij weten waar we over praten. We lossen problemen (indien aanwezig) snel en vakkundig op en daar stopt het niet mee. Wij vinden aftersales & klanttevredenheid zeer belangrijk en geven daarom op bijvoorbeeld een reparatie op locatie, altijd 1 week kosteloze hulp op afstand bij vragen etc.

Uitgebreid assortiment

• Alles wat u van een volwaardige Internet Service Provider (ISP) mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, hosted diensten en automatiserings-oplossingen zoals Computer Reparatie, Computer Les en Computer Onderhoud.
• Ons aanbod in pakketten is geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Eenvoudig te bestellen

• U kunt online, binnen enkele stappen uw gewenste product of dienst bestellen.
• U hoeft niet vooraf te betalen wat veel snelheidswinst oplevert bij o.a. uw domein registratie.