Over Ons

Wie zit er nou achter Bredero-IT?

Op 22 mei 2005 ben ik, Adriaan Bredero, naast school (ICT Netwerk/Systeembeheer) en enkele bijbaantjes in de ICT (o.a. bij de gemeente en een multinational in Twente), begonnen met het rechtstreeks aanbieden van ICT diensten aan particulieren & bedrijven.

Met de ambitie om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren, tegen betaalbare prijzen en niet onbelangrijk in voor u begrijpbare taal.

Inmiddels zijn we vele jaren verder, wordt ik sinds 2015 ondersteunt door mijn collega Joost, is het klantenbestand (zowel particulier als bedrijf) flink gegroeid, werkt mijn vrouw ook enkele dagen voor mij en hebben wij relaties opgebouwd met betrouwbare multinationals met als doel om u te ontzorgen, of u nu een particulier of een bedrijf bent, u bent van harte welkom!

Een stukje geschiedenis:
Mijn moeder had voor haar bedrijf een website nodig, ik deed op jonge leeftijd al wel wat kleine dingen met computers en nam de uitdaging aan, een website bouwen, lastig maar ik ga er voor. Zo gezegd zo gedaan.

Enkele jaren later op de middelbare school, gaf mijn toenmalige leraar wiskunde aan dat hij naast zijn huidige baan een eigen bedrijf wilde opzetten en dat hij hiervoor een website nodig had. Hij wilde deze graag door 1 van zijn leerlingen laten maken. Ik had een website voor mijn moeder gemaakt maar vond dit niet echt noemenswaardig, er was nog een andere leerling bij mij in de klas die grafisch stukken beter was dan ik.

Meneer wilde toch graag ook de website bekijken die ik gebouwd had en gunde mij de opdracht en daar was website nummer 2 geboren. Omdat er regelmatig onder een website staat: ontwikkeld door, heb ik besloten om dat moment aan te grijpen om een bedrijfsnaam te bedenken en ook daadwerkelijk een bedrijf te starten en mij in te schrijven bij de KVK.

Inmiddels zijn we vele jaren verder en is mijn aandacht van het bouwen van websites (ik geef alleen nog advies en doe kleine onderhoudszaken) verschoven naar een andere tak, de werking van computers in het algemeen (en uiteraard het in de lucht houden van websites, althans de machines erachter).

Mag ik binnenkort ook u ontzorgen op het gebied van computer zaken? ik sta met veel enthousiasme voor u klaar.

Hartelijke groet,
Adriaan Bredero


Bredero-IT is onderdeel van de Bredero Groep en kan hierdoor een totaal pakket aan diensten leveren als het gaat om ICT oplossingen.

Van Domeinnamen tot Microsoft 365.
Van Computer Les tot het leveren van een nieuwe computer (volledig naar wens ingericht)
Van Computer Reparatie tot Webhosting en nog vele andere diensten.

Waarom Bredero-IT?

De 6 belangrijkste redenen om voor Bredero-IT te kiezen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

Goede bereikbaarheid

• Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar: telefonisch, per e-mail & middels WhatsApp. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen? Wij staan voor u klaar.
• Bredero-IT maakt gebruik van geavanceerde servers die zijn ondergebracht in een van de veiligste datacenters van Nederland. Zo garanderen wij u dat u o.a. altijd de beschikking heeft over bijvoorbeeld uw online back-up.

Betrouwbaar

• Bredero-IT maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken (o.a. Terra, HP, DELL, IBM, CISCO, ZyXEL, Ubiquiti, TP-Link, Microsoft). Dit heeft tot gevolg dat er minder uitval is en uw website en e-mail optimaal bereikbaar zijn.
• Alle partners met wie wij samenwerken staan te boek als zeer betrouwbaar, zoals: SIDN, EURid, Leaseweb, Contabo, KPN, Key-Systems, Comodo, Hosted, Teamviewer, ESET, Microsoft en vele anderen,
• Onze partners hebben tientallen tot honderden technische medewerkers in dienst, waardoor er bij calamiteiten 24/7 wordt ingegrepen
• De meeste hardware hebben wij dubbel uitgevoerd, dubbele internetverbinding, dubbele harde schijven, dubbele voedingen en meer. Valt er dus 1 internetverbinding weg? dan merkt u hier niks van, uw diensten blijven op hoge snelheid bereikbaar via de 2e verbinding.

Ervaring

• In de jaren (sinds 2005) dat Bredero-IT bestaat, hebben is er veel ervaring opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosted diensten, webdesign en automatiserings-oplossingen.
• Wij weten waar we over praten. We lossen problemen (indien aanwezig) snel en vakkundig op en daar stopt het niet mee. Wij vinden aftersales & klanttevredenheid zeer belangrijk en geven daarom op bijvoorbeeld een reparatie op locatie, altijd 1 week kosteloze hulp op afstand bij vragen etc.

Uitgebreid assortiment

• Alles wat u van een volwaardige Internet Service Provider (ISP) mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, hosted diensten en automatiserings-oplossingen zoals Computer Reparatie, Computer Les en Computer Onderhoud.
• Ons aanbod in pakketten is geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Eenvoudig te bestellen

• U kunt online, binnen enkele stappen uw gewenste product of dienst bestellen.
• U hoeft niet vooraf te betalen wat veel snelheidswinst oplevert bij o.a. uw domein registratie.