Beveiliging

Virussen, Spyware, Malware, Hackers, Phishing, termen die u waarschijnlijk (helaas) wel eens bent tegengekomen.

Beveiliging van apparatuur, uw data en uiteraard het actueel houden van uw programma’s is in onze ogen onmisbaar in deze tijd, net zoals een goede kopie (back-up) van uw gegevens voor het geval dat er toch iets mis gaat.

Helaas, 100% beveiliging bestaat niet, maar we kunnen hier uiteraard wel dicht bij komen.

Wij hebben ruime ervaring met beveiligingsoplossingen (zowel digitaal als fysiek in de vorm van bijvoorbeeld camera’s), en helpen u graag om nog veiliger gebruik te maken van uw apparatuur en het internet.

 

Wilt u weten hoe? neem contact met ons op, zodat we uw huidige situatie kunnen bekijken en een eerlijk en helder advies kunnen geven welke zaken u het beste kunt veranderen om de beveiliging (nog) verder op te krikken.

 

Indien gewenst? verzorgen wij dit voor u en geven wij eventueel uitleg wat u zelf kunt doen. Beveiligingsprogramma’s zijn een goed begin, maar als u deze uitzet? dan heeft het nog geen effect.

Ook voor particulieren is het serieus nemen van beveiliging zeker geen overbodige luxe. Ook camera installatie in/om het huis c.q. bedrijfspand behoort tot onze mogelijkheden.