Update Service

Update Service – een monteur van Bredero-IT voorziet van afstand uw computer van benodigde updates zodat u er zelf geen tijd aan hoeft te besteden, wij ontzorgen u.

Uit eigen onderzoek is gebleken dat 95% van de computers die wij onder ogen krijgen, niet up-to-date zijn, dat houd in dat vrijwel elke computer verouderde programmatuur (software) bevat.

Zoals een auto regulier onderhoud nodig heeft, hebben computer programma’s dat ook nodig. U heeft het vast wel eens in het nieuws gehoord afgelopen tijd, ernstig lek gevonden in Adobe Reader, fabrikant software misbruikt, cruciale update c.q. patch uitgebracht voor Windows en meer.

Op uw computer staan mogelijk (gevoelige) persoonlijke gegevens, software up-to-date houden is daarom aanbevolen om de kans op misbruik te verkleinen.

Met onze dienstverlening hoeft u niet meer na te denken over het installeren van updates, daar wij naast Windows ook bekende programma’s zoals: Adobe Reader, Mozilla Firefox, VLC Media Player, Google Chrome, WinRAR en +150 andere programma’s van de nieuwste versies voorzien, geheel stil op de achtergrond. U kunt de computer gewoon blijven gebruiken. Staat uw computer uit? dan zorgen wij ervoor dat hij direct begint met de updates uitvoeren zodra u hem opstart.

Deze dienst is AVG-GDPR “proof” er worden dus geen persoonlijke gegevens uitgewisseld bij het uitvoeren van Updates op uw apparatuur.

Abonnementen:

PC/LaptopServerFamilie BundelZakelijk Bundel
Aantal machines1155 (1 server)
Automatische updates
Frequentie updatesDagelijksDagelijks DagelijksDagelijks
Moet PC aanstaan voor update?
Updates gescand op virussen
Aantal programma’s150+ 150+ 150+ 150+
Korting op onderhoudsbeurt €5,- €5,- €5,- €5,-
Prijs per maand€3,60€12,60€17,60€24,60
Betalingper kwartaalper kwartaal per kwartaal per kwartaal
Hoeoverboeken/automatische incasso overboeken/automatische incasso overboeken/automatische incasso overboeken/automatische incasso
Contractper maand per maand per maand per maand

Prijzen voor bedrijven excl. BTW.

Korting op onderhoudsbeurt (Computer Onderhoud groot/klein) is alleen van toepassing als uw abonnement reeds voor minimaal 6 maanden actief is.

  • Proefabonnement is voor 1 maand, stopt automatisch
  • Heeft u recent een reparatie uit laten voeren? dan ontvangt u een proefabonnement voor 2 maanden
  • Heeft u recent een nieuwe computer bij ons gekocht? dan ontvangt u een proefabonnement voor 3 maanden
  • Volledig AVG-GDPR “proof” huidige versienummers worden vergeleken met actuele versienummers van de desbetreffende programma’s, is er een verschil? dan ontvangt Bredero-IT een melding en wordt er (indien nodig) een commando gegeven om de programma’s bij te werken. (updaten)

    Proefabonnementen stoppen automatisch