Webhosting

Uw eigen (persoonlijke/zakelijke) website, het kan voor maar: €0,08 per dag, incl. domeinnaam!

Hosting pakketten van Bredero-IT zijn compleet dus incl. service, geen verborgen kosten en alles is inbegrepen. Al 10 jaar lang!

Hulp nodig bij het instellen van de mail op uw computer? geen probleem, dit is kosteloos inbegrepen. Problemen met uw website? wij ondersteunen graag, al zit hier wel een beperking aan. Programmeren en/of kosteloos een website bouwen zit bijvoorbeeld niet inbegrepen.

Of u nu in de toekomst een tweede, derde of vierde website wilt bouwen? dat kan en u hoeft geen dubbele hosting kosten te maken! u kunt bij ons namelijk meerdere domeinen onder 1 hosting pakket plaatsen.

Tevens standaard gratis inbegrepen: SSL op e-mail, gebruik van onze SMTP server, SSL (Let’s Encrypt) op website*, onbeperkt dataverkeer**, ondersteuning van een technisch specialist (ook meekijken behoort eventueel tot de mogelijkheden), gebruiksvriendelijk controle paneel waar u zelf zaken kunt uitvoeren, op verzoek maken wij kosteloos e-mail adressen/databases voor u aan, anonieme WHOIS domein registratie, DNSSEC*, DKIM*, DMARC* en meer

*op verzoek activeren wij dit.

Microsoft 365 i.c.m. webhosting van ons:
Heeft u Microsoft 365, maar wilt u niet alle mailboxen bij Microsoft onderbrengen omdat dit financieel te kostbaar is? wij hebben een unieke hostingomgeving gecreëerd, zodat Microsoft 365 naast lokale mailboxen kan draaien. Enige vereiste is, dat zowel het Microsoft 365 abonnement als de domeinnaam c.q. webhosting bij ons worden ondergebracht. (DKIM is in dit geval niet mogelijk)

Heeft u een bestaande website bij een andere partij? dan helpen wij u kosteloos* bij de overstap
*alleen DNS instellingen, website c.q. mail gegevens kopiëren is o.b.v. regulier tarief.Multi-site hosting:

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om uw webhosting pakket in aparte pakketten op te delen. Zo kunt u het pakket volledig benutten en bespaart u ook op de kosten.

Kort samengevat, u kunt meerdere websites in hetzelfde pakket onderbrengen en hebt dus maar 1 webhosting pakket nodig

U bent vrij in hoe u het pakket opdeelt. Het enige waar u voor betaalt is enkel de registratiekosten van de overige domeinnamen. Registreert u de domeinnamen elders? dan berekenen wij u: €8,- per jaar, per domeinnaam. Er kunnen maximaal 5 domeinnamen op hetzelfde pakket worden gehost.

**Dataverkeer is standaard “onbeperkt” op basis van FUP (Fair Use Policy, gemiddelde van alle klanten samen, gedeeld door het aantal klanten)

Bij het pakket alleen domein, zit alleen 1 mailbox van 100 MB inbegrepen. U kunt met dit pakket dus geen website hosten.


Eigen IP adressen / (groene) SSL certificaten zijn mogelijk. (prijzen op aanvraag)
Heeft u last van (veel) spam? dan kunnen wij eventueel een uitstekende spamfilter van Spam Experts voor u activeren, prijzen op aanvraag. (n.v.t. als u Microsoft 365 gebruikt t.b.v. de mail)

*prijs per maand voor het eerste jaar. (niet van toepassing als u reeds een webhostingpakket afneemt) Daarna €5,99 (2 GB pakket), €7,99 (5 GB pakket), €9,99 (10 GB pakket), €12,99 (25 GB pakket)

De korting op de domeinnaam is alleen maar van toepassing, indien wij direct een domeinnaam verhuizen/registreren. Als u dus eerst het webhostingpakket afneemt en later pas een domeinnaam vastlegt/verhuisd? dan is deze korting niet van toepassing.

Wij werken met jaarcontracten, in overleg is betaling per kwartaal (middels doorlopende automatische incasso) mogelijk.

U kunt op elk moment uw pakket verhogen, verlagen kan 1x per jaar. Voor het verhogen brengen wij alleen het verschil in rekening m.b.t. de resterende periode. Bij overschrijding van de opslagruimte, nemen wij per e-mail contact op, onderneemt u hierop geen actie? dan brengen wij: €1,- per maand per GB (of een gedeelde hiervan) in rekening.

Indien u alleen een domeinnaam heeft en u heeft een mailbox die groter is dan 100 MB? dan zullen wij contact opnemen t.b.v. het overstappen naar een 2 GB webhostingpakket, indien hier geen interesse in is? dan zal de mail gewoon blijven werken, al zal er dan: €2,50 per maand voor 1 GB in rekening worden gebracht.


Alle prijzen zijn excl. BTW