Verzekeringsrapport / Schaderapport

  • Koffie over de laptop
  • Vaste pc valt uit uw handen tijdens het op de plek zetten
  • Huisdier laat de tablet van de bank stuiteren
  • (Externe) harde schijf, USB stick crasht
  • Foto’s worden “per ongeluk” van een SD kaart gewist
  • Tijdens het gamen in volle enthousiasme een joystick tegen de tv

En meer.. het komt (helaas) vaker voor dan u denkt, in bepaalde gevallen valt dit onder de inboedel c.q. buiten de deur verzekering.


Bepaalde verzekeraars hebben een Verzekeringsrapport en/of total loss verklaring nodig om eventueel over te gaan tot een vergoeding.

Wij doen dit al vele jaren voor verschillende verzekeraars en kunnen u hierbij dus van dienst zijn. In de meeste gevallen moeten wij de apparatuur intern controleren voordat wij een rapport kunnen uitbrengen, in bepaalde gevallen is dit niet nodig. Apparatuur wordt bij ons altijd door minimaal 2 mensen onderzocht, om de kans op eventuele fouten zo klein mogelijk te maken. (2 zien meer dan 1)

Velen zij u reeds, naar volle tevredenheid, voorgegaan!

Als wij de apparatuur in handen hebben, staan wij garant voor eventuele fouten in het rapport en kan een verzekeraar ons ook rechtstreeks benaderen voor eventuele extra informatie. Wij voeren een grondig onderzoek uit en kijken uiteraard naar meerdere factoren bij het opstellen van het rapport, waaronder de leeftijd van de machine maar uiteraard ook de staat van eventuele andere onderdelen.

Kosten indien wij het apparaat onderzocht hebben: €72.60

Kosten indien wij het apparaat niet onderzocht hebben: €36,30*


Wij werken niet met standaard rapporten, elk rapport wordt apart door ons opgesteld en uiteraard voorzien van een handtekening.

Prijzen zijn incl. BTW


Wanneer hebben wij het apparaat het niet nodig*:
– alleen beschadigd beeldscherm (apparaat werkt verder wel gewoon)
– u weet wat er defect is en/of heeft reeds elders onderzoek laten doen
– u kunt ons het modelnummer verstrekken evenals foto’s van de “schade” en vind verder onderzoek niet nodig

*let op, een verzekeraar kan ons niet benaderen voor extra informatie en wij staan tevens niet garant voor eventuele fouten in het rapport, daar wij geen complete diagnose hebben kunnen uitvoeren. Mocht er uiteindelijk wel voor reparatie gekozen worden? dan bestaat er een kans dat het “probleem” na reparatie niet volledig is opgelost. Zeker bij val & vloeistof schade raden wij dit af en adviseren wij altijd een grondig onderzoek door ons intern.