VPS

Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven om u de beste service, diensten & laatste technieken te verlenen, nu en in de toekomst.

Ook voor Cloud Servers (VPS) kunt u bij ons terecht, al onze Cloud Servers worden geleverd vanuit een Nederlandse gecertificeerde cloud (ISO 9001 & ISO 27001) in Amsterdam en zijn 100% SSD.

Naast een normale VPS (waarbij het beheer bij u ligt) kunnen wij u ook ontzorgen en voorzien van een Managed VPS, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over updates, back-ups en in feite het beheer uit handen geeft, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om een VPS te kunnen gebruiken.

Wij kunnen een VPS leveren met Windows of Linux, controlepanelen zoals: PLESK, DirectAdmin & CPanel behoren tot de mogelijkheden. Tevens WordPress, NextCloud of Magento 2 met Varnish kan geregeld worden waardoor u bijvoorbeeld zelf webhosting kunt aanbieden.

Wilt u liever een Dedicated Server? ook dat is mogelijk.

Omdat elk persoon/bedrijf anders is, gaan wij graag met u in overleg (kan ook per mail) om te bespreken wat er voor uw situatie qua techniek de beste oplossing is (ook met het oog op de toekomst), wij zullen dan tevens een offerte uitbrengen en deze na uw akkoord z.s.m. in behandeling nemen.

Een VPS kan binnen enkele minuten door ons worden opgeleverd, indien u een Managed VPS wenst? dan gaan we in overleg hoe u het precies wilt hebben en zal deze uiteraard z.s.m. worden opgeleverd.